Home

[wds id=”2″]

Vitamin Shaklee terdiri daripada produk vitamin yang berasaskan sumber alam semulajadi membantu kehidupan yang lebih lama dan lebih sihat. Tenaga pakar penyelidikan pemakanan Shaklee memastikan jaminan produk vitamin Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Shaklee juga menawarkan peluang menjana pendapatan dengan berkongsi kebaikan produk vitamin Shaklee. Jalani kehidupan yg lebih sihat dengan Shaklee hari ini!

Daftar Jadi Ahli Shaklee

Falsafah Produk Vitamin Shaklee, Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu orang ramai ke arah kehidupan yang lebih sihat dengan mengutamakan sumber alam semulajadi dalam setiap diet pemakanan harian mereka.

Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik kepada setiap insan. Shaklee merealisasikannya dengan menghasilkan produk semula jadi yang sungguh luar biasa, yang membuatkan anda teruja untuk berkongsi tentang kelebihan produk kami dengan rakan-rakan anda. Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar.

Sokongan Jaminan Produk Vitamin Shaklee:

  • Shaklee menguji setiap bahan baru untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
  • Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
  • Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Kehidupan yang sihat bermula dari pemakanan yang sihat dan nutrisi yang sempurna.

 

 

Scroll to Top
Open chat
1
Hi 👋🏻
WhatsApp saya jika anda perlukan penerangan berkaitan produk Shaklee. I'd be happy to help you.
⤵⤵ KLIK BUTTON ARROW HIJAU INI 🙂