Vitamin Shaklee | Agen Pengedar Produk Shaklee | Pengedar Vivix Shaklee | Pengedar Shaklee Petaling Jaya Malaysia

Promosi Shaklee 2019 Yang Terkini Hari Ini

LIMITED TIME OFFER

Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack
Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack PROMO

Promosi Shaklee JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Best Offer

PROMOSI DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA JUN 2019

Anda tengah bercadang nak daftar ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee Percuma hari ini dan dapatkan penjimatan 10% DISKAUN harga promosi produk shaklee dengan pembelian Set Starter Pack.

Grab BEST OFFER YANG PALING JIMAT hanya pada bulan ini sahaja. Daftar Ahli Shaklee Percuma sekarang Dapat 10% Diskaun Produk Shaklee!

Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma
Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma

Youth Shaklee Skincare Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Zinc & Omega Guard Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Senarai Harga Ahli Produk Shaklee 2019 Daftar Ahli Shaklee Onilne Percuma

Senarai Harga Ahli Produk Shaklee 2019 / 2018 & Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma

 Harga Ahli Produk Shaklee 2019 / 2018 Join Daftar Ahli Shaklee Online Percuma

Anda nak dapatkan produk shaklee dengan harga ahli Shaklee yang lebih murah dan lebih jimat?

Jika anda adalah pengguna produk shaklee tegar dan ingin dapatkan produk shaklee dengan harga ahli lebih murah, kami cadangkan anda daftar jadi ahli shaklee supaya anda boleh dapatkan produk shaklee dengan harga ahli Shaklee yang lebih murah dan lebih jimat berbanding daripada harga biasa.

Harga Ahli Produk Shaklee 2018 Join Daftar Ahli Shaklee Online Percuma Senarai Harga Produk Shaklee 2018 Pengedar Shaklee Pengedar Vivix Shaklee
Harga Ahli Produk Shaklee 2018 /2019 Join Daftar Ahli Shaklee Online Percuma Senarai Harga Produk Shaklee 2018 Pengedar Shaklee Pengedar Vivix Shaklee

Sebelum anda lihat senarai harga ahli produk shaklee keseluruhannya, mari kita lihat dulu..

LIMITED TIME OFFER

Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack
Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack PROMO

Promosi Shaklee JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Best Offer

PROMOSI DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA JUN 2019

Anda tengah bercadang nak daftar ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee Percuma hari ini dan dapatkan penjimatan 10% DISKAUN harga promosi produk shaklee dengan pembelian Set Starter Pack.

Grab BEST OFFER YANG PALING JIMAT hanya pada bulan ini sahaja. Daftar Ahli Shaklee Percuma sekarang Dapat 10% Diskaun Produk Shaklee!

Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma
Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma

Youth Shaklee Skincare Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Zinc & Omega Guard Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Apa yang anda akan dapat jika daftar ahli shaklee dengan kami hari ini?

 

 

Senarai Harga Ahli Produk Shaklee 2019 Daftar Ahli Shaklee Online Percuma
Senarai Harga Ahli Produk Shaklee 2019 Daftar Ahli Shaklee Online Percuma

  Promosi Vivix Shaklee Harga 2019 / 2018

Anda nak dapatkan produk shaklee Harga Ahli Produk Shaklee 2019 / 2018 yang paling jimat ni?

Beli Shaklee Harga Ahli Lebih Jimat & Berbaloi

Jika anda adalah penguna tegar produk shaklee, adalah amat disyorkan sangat-sangat anda beli shaklee harga ahli dan ia boleh menjimatkan lebih banyak untuk anda dan sangat berbaloi untuk long term selagi anda menggunakan produk shaklee.

Bukan saja menjimatkan poket anda, malah ia boleh tambah poket anda, setiap pembelian produk shaklee minima points tertentu, anda dapat cashback yang diberi oleh Shaklee HQ Malaysia dengan hanya anda menggunakan produk shaklee atau anda sharing shaklee effect anda dan kelebihan produk shaklee dengan orang lain. Berbaloi dan untung sangat-sangat kan?

Jika anda nak beli shaklee harga ahli lebih jimat, anda boleh pilih dan tick produk pilihan anda dibawah dan sistem akan automatik kirakan jumlah harga ahli produk shaklee pilihan anda termasuk pendaftaran membership ahli shaklee.

PENTING: Sebelum anda klik butang “Beli produk & daftar ahli sekarang” di atas, pastikan anda buat bayaran dan ikut steps dibawah:

1) Jika anda ada akaun Maybank2u, anda boleh terus klik icon Maybank2u ini utk login:

Masukkan maklumat transaksi yg diperlukan spt dibawah:

Buyer Email: (Email address anda)
Amount: (Jumlah Bayaran berserta Membership di atas)
Description of transaction: No. Telefon anda dan nama anda

Selain menggunakan Maybank2u, anda boleh buat bayaran melalui Inter-bank Fund Transfer/mesin cash deposit/manual bank-in ke salah satu akaun bank dibawah:

Akaun MAYBANK: 5699 5405 5880
Akaun Penama: ADS NIAGA (002270900-X)

Akaun CIMB BANK: 860 331 4357
Akaun Penama: ADS NIAGA (002270900-X)

Untuk transaksi online fund transfer, masukkan maklumat dibawah untuk rujukan kami.
Email: vitamin@adsbeauty.my
Reference/Details: No. Telefon anda

2) Isi maklumat “Bukti Transaksi Bayaran” dalam borang diatas.

3) Akhir sekali, klik butang “Beli produk & daftar ahli sekarang” untuk lengkapkan proses pendaftaran.

** Utk bayaran melalui cash deposit, emailkan Bukti transaksi bayaran, Nama penuh dan No.Telefon anda ke vitamin@adsbeauty.my atau Whatsapps terus ke 012-3950504 (KLIK SINI).

** Keahlian shaklee anda akan diaktifkan dalam tempoh 24 jam selepas pengesahan bayaran. Status keahlian akan dimaklumkan melalui sms/email oleh pihak Shaklee HQ. Penghantaran produk dan starter kit keahlian juga akan diuruskan oleh pihak Shaklee HQ.

** Untuk respon pantas dan penerangan info lanjut tentang daftar ahli Shaklee, taip “DAFTAR AHLI SHAKLEE” SMS ke 012-3950504 (KLIK SINI) atau Whatsapp “DAFTAR AHLI SHAKLEE” ke 012-3950504 (KLIK SINI). Daftar ahli Shaklee hari ini untuk bolehkan anda dapatkan Harga Ahli Produk Shaklee 2019 / 2018 yang paling jimat ini.

Berminat nak ketahui maklumat lebih lanjut tentang produk shaklee? Boleh hubungi saya terus di:

Daftar Ahli Shaklee 2019
WHATSAPP untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019
Telegram.me untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019

Nisa Mohd

Vitamin & Konsultasi
Agen Pengedar Produk Shaklee
Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Youth Shaklee
Pengedar Shaklee Malaysia

Saya sudah menggunakan produk Shaklee dan amalkan Vivix Shaklee sejak dari tahun 2013 lagi. Sudah lebih 6 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Kami sangat pentingkan kesihatan kami sekeluarga untuk pastikan kesihatan kami sentiasa berada pada tahap yang dengan baik. Produk Shaklee amat membantu kami sekeluarga mencapai tahap kesihatan yang lebih baik semenjak kami amalkannya dari tahun 2013 lagi. Produk Shaklee adalah produk penjagaan kesihatan yang perlu ada pada setiap keluarga termasuk anda untuk menjamin kehidupan yang lebih sihat lebih lama.

Berminat Nak Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Harga Jimat? KLIK SINI

Berminat Nak Jana Pendapatan Sampingan Bisnes Online Dari Rumah? KLIK SINI

Link yang berkaitan:

Harga Ahli Produk Shaklee 2019, Harga Ahli Produk Shaklee 2018, Harga Ahli Shaklee 2019, Harga Ahli Shaklee 2018, Harga Produk Shaklee 2019, Harga Produk Shaklee 2018

Senarai Harga Produk Shaklee 2019; Senarai Harga Shaklee 2019; Harga Shaklee 2019; Harga Ahli Produk Shaklee 2019;

[TERKINI] Senarai Harga Produk Shaklee 2019/2018 Price List

Senarai Harga Produk Shaklee 2019 / 2018

Anda tengah survey harga produk shaklee? 

Anda berada di page yang betul dan tak perlu pergi jauh ke mana-mana, disini anda boleh dapat kesemua Senarai Harga Produk Shaklee 2019 / 2018 yang paling lengkap kerana senarai harga disini sentiasa di kemaskini dengan harga yang terkini setiap masa untuk kami pastikan anda sentiasa dapat harga shaklee 2019 / 2018 paling latest untuk kesemua produk Shaklee yang anda sedang survey tu.

Anda juga boleh dapatkan senarai harga ahli produk shaklee dengan mendaftar menjadi ahli shaklee bersama kami hari ini supaya anda boleh beli produk dengan harga ahli lebih JIMAT. Bukan itu sahaja, bahkan anda juga layak untuk mendapatkan cash back shaklee sekiranya pembelian produk shaklee anda melebihi 150uv point produk shaklee.

Jika anda nak tahu lebih lanjut tentang penerangan setiap produk Shaklee dengan lebih cepat dan pantas, boleh hubungi saya terus melalui WhatsApp, Telegram, FB Messenger atau SMS/Phone di link yang disediakan. Respon pantas perihal produk Shaklee dan harga shaklee 2019 / 2018 akan saya jawab terus di telefon bimbit anda! 😀

Senarai Harga Produk Shaklee
Daftar Ahli Shaklee Percuma Dengan Pembelian 200uv points produk Shaklee

Sebelum anda lihat senarai harga produk shaklee keseluruhannya, mari kita lihat dulu…

LIMITED TIME OFFER

Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack
Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack PROMO

Promosi Shaklee JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Best Offer

PROMOSI DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA JUN 2019

Anda tengah bercadang nak daftar ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee Percuma hari ini dan dapatkan penjimatan 10% DISKAUN harga promosi produk shaklee dengan pembelian Set Starter Pack.

Grab BEST OFFER YANG PALING JIMAT hanya pada bulan ini sahaja. Daftar Ahli Shaklee Percuma sekarang Dapat 10% Diskaun Produk Shaklee!

Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma
Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma

Youth Shaklee Skincare Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Zinc & Omega Guard Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Mari kita lihat pula, TOP 10 SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2019 / 2018 YANG PALING LARIS DI MALAYSIA mengikut ranking yang paling diminati ramai:

Senarai Harga Produk Shaklee; Senarai Harga Shaklee; Senarai Harga Ahli Shaklee; Senarai Harga Ahli Produk Shaklee;
Senarai Harga Produk Shaklee Paling Laris

TOP 10 SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE 2019 / 2018 YANG PALING LARIS

Produk Shaklee sudah berada di pasaran lebih 100 tahun sejak tahun 1956.

Berikut ini adalah ranking produk Shaklee yang paling diminati ramai di Malaysia:

1. Harga VIVIX Shaklee 2019 / 2018 …….. Rm475.00

2. Harga ESP Shaklee 2019 / 2018 ………. Rm161.25

3. Harga OMAGE GUARD Shaklee 2019 / 2018 .. Rm136.25

4. Harga VITAMIN C Shaklee 2019 / 2018 …. Rm97.50

5. Harga OSTEMATRIX Shaklee 2019 / 2018 … Rm61.25

6. Harga ALFALFA Shaklee 2019 / 2018 …… Rm57.50

7. Harga VITAMIN E Shaklee 2019 / 2018 …. Rm156.25

8. Harga VITALEA Shaklee 2019 / 2018 …… Rm93.75

9. Harga COLLAGEN Shaklee 2019 / 2018 ….. Rm298.00

10. Harga LECITHIN Shaklee 2019 / 2018 ….. Rm55.00

Senarai Harga Produk Shaklee; Senarai Harga Shaklee; Senarai Harga Ahli Shaklee; Senarai Harga Ahli Produk Shaklee;
Senarai Harga Produk Shaklee Top 10 Best Sellers

Produk Shaklee yang anda cari tiada dalam Top 10 Senarai Harga Produk Shaklee Yang Terlaris di atas? 

Jika produk Shaklee yang anda cari tiada dalam senarai diatas, jangan bimbang, anda boleh lihat dalam senarai harga produk Shaklee yang penuh kat bawah di link ini >> KLIK SINI

Anda mungkin nak tahu PRODUK TERBARU SHAKLEE 2019 / 2018 yang terbaru keluaran Shaklee Malaysia?

Mari kita lihat Senarai Produk Shaklee yang dilancarkan oleh Shaklee Malaysia yang terbaru:

1. Youth Skincare
2. CoQ-Trol Shaklee
3. Zinc Plus

Harga Youth Shaklee Harga Youth Skincare Shaklee Harga
Youth Skincare Shaklee
coq trol shaklee coq10 shaklee coqhealth shaklee
Coq-trol Plus Shaklee

Senarai Harga Produk Shaklee 2019
Senarai Harga Produk Shaklee 2019

SENARAI HARGA SHAKLEE 2019 / 2018

Anda juga boleh lihat harga kesemua produk Shaklee yang lengkap dibawah ini:

Tick produk pilihan anda dibawah untuk lihat jumlah harga produk yg anda berminat.


SENARAI HARGA SET SHAKLEE 2019 / 2018 YANG PALING LARIS

Selain senarai produk Shaklee di atas, mungkin anda berminat nak lihat Senarai Harga Set Shaklee yang paling diminati ramai:


Anda Nak Dapatkan Senarai Harga Ahli Shaklee 2019 / 2018 yang Lebih Jimat?

Anda boleh dapatkan senarai harga ahli produk shaklee dengan cara mendaftar diri sebagai ahli shaklee bersama kami hari ini supaya anda boleh dapatkan produk shaklee dengan harga ahli yang lebih jimat.

Bukan itu sahaja, malah anda juga layak untuk dapat pulangan tunai (cash back) dari Shaklee Malaysia sekiranya pembelian produk shaklee anda melebihi 150uv point shaklee terkumpul setiap bulan. Banyak lagi kelebihan-kelebihan lain yang bakal anda dapat nikmati sebagai ahli Shaklee.

Berminat nak ketahui maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee? Boleh hubungi saya terus di:

Daftar Ahli Shaklee 2019
WHATSAPP untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019
Telegram.me untuk respon pantas.

Anda boleh dapatkan produk Shaklee sambil terus daftar sebagai ahli Shaklee untuk anda terus layak dapat harga ahli Shaklee yang paling jimat kat sini >> Cara nak beli produk Shaklee dan daftar terus sebagai ahli Shaklee untuk dapat harga ahli produk Shaklee.

Daftar Ahli Shaklee Percuma dengan pembelian Vivix Shaklee

  Promosi Vivix Shaklee Harga 2019 / 2018

 

BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI?

Klik Sini

ADA PERTANYAAN TENTANG SHAKLEE @ PERLUKAN BANTUAN?
SMS/WHATSAPP ke 012-3950504 untuk respon pantas.


Daftar Ahli Shaklee 2017

 

ANDA NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA LEBIH MURAH?

DAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI & ANDA BOLEH JIMAT 15-25% DARI HARGA BIASA.

Ketahui bagaimana anda juga boleh jana extra side income setiap bulan dengan hanya consume produk shaklee. Daftar ahli shaklee hari ini, kami akan tunjukkan caranya.

Jangan Tunggu Sampai Esok…
DAFTAR SEKARANG!

Cara Nak Daftar Ahli Shaklee

Berminat nak ketahui maklumat lebih lanjut tentang produk shaklee? Boleh hubungi saya terus di:

Daftar Ahli Shaklee 2019
WHATSAPP untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019
Telegram.me untuk respon pantas.

Daftar Ahli Shaklee 2019

Nisa Mohd

Vitamin & Konsultasi
Agen Pengedar Produk Shaklee
Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Youth Shaklee
Pengedar Shaklee Malaysia

Saya sudah menggunakan produk Shaklee dan amalkan Vivix Shaklee sejak dari tahun 2013 lagi. Sudah lebih 6 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Kami sangat pentingkan kesihatan kami sekeluarga untuk pastikan kesihatan kami sentiasa berada pada tahap yang dengan baik. Produk Shaklee amat membantu kami sekeluarga mencapai tahap kesihatan yang lebih baik semenjak kami amalkannya dari tahun 2013 lagi. Produk Shaklee adalah produk penjagaan kesihatan yang perlu ada pada setiap keluarga termasuk anda untuk menjamin kehidupan yang lebih sihat lebih lama.

Berminat Nak Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Harga Jimat? KLIK SINI

Berminat Nak Jana Pendapatan Sampingan Bisnes Online Dari Rumah? KLIK SINI

RUJUKAN: SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE

Link yang berkaitan:

Harga Promosi Vivix Shaklee Harga 2019

Promosi Vivix Shaklee Harga 2019/2018 paling JIMAT & Cara Beli Vivix

Anda sedang survey Vivix Shaklee harga promosi paling jimat?

Sebelum anda lihat senarai harga ahli Vivix Shaklee keseluruhannya, mari kita lihat dulu,

LIMITED TIME OFFER

Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack
Promosi Shaklee Jun 2019 Twinpack PROMO

Promosi Shaklee JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Best Offer

PROMOSI DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA JUN 2019

Anda tengah bercadang nak daftar ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee Percuma hari ini dan dapatkan penjimatan 10% DISKAUN harga promosi produk shaklee dengan pembelian Set Starter Pack.

Grab BEST OFFER YANG PALING JIMAT hanya pada bulan ini sahaja. Daftar Ahli Shaklee Percuma sekarang Dapat 10% Diskaun Produk Shaklee!

Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma
Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Daftar Ahli Shaklee Percuma

Youth Shaklee Skincare Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Zinc & Omega Guard Promo JUN 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Promo
Promosi Shaklee Jun 2019 Promo

Harga Vivix Shaklee ini adalah harga promosi yang Shaklee Malaysia tawarkan kepada anda dengan kelebihan daftar ahli shaklee. Harga vivix shaklee malaysia berikut adalah Senarai Vivix Shaklee Harga Terkini 2019 / 2018:

Harga Ahli Vivix Shaklee 2019 Promosi Vivix Shaklee 2019 Harga Daftar Ahli Shaklee Online 2019
Harga Ahli Vivix Shaklee 2019 Promosi Vivix Shaklee 2019 Harga Daftar Ahli Shaklee Online Percuma dgn Vivix Shaklee
Harga Promosi Vivix Shaklee 2018 Harga Promosi Vivix Shaklee 2019
Harga Promosi Vivix Shaklee 2018 / 2019
~ Daftar Ahli Shaklee Online Percuma dengan pembelian Vivix Shaklee
Harga Promosi Vivix Shaklee Harga 2018 Harga Promosi Vivix Shaklee Harga 2019
Harga Promosi Vivix Shaklee 2018 / 2019
~ Daftar Ahli Shaklee Percuma

Vivix Shaklee

Vivix Shaklee (Shaklee Vivix Botanical Beverage Mix) melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix Shaklee (Shaklee Vivix) mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

Formula Vivix mengandungi bahan serba asli yang telah dipatenkan. Kandungan utama Vivix Shaklee telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

  Promosi Vivix Shaklee Harga 2019 / 2018

Mari kita lihat video Apa Benefit Vivix Shaklee ni:

Berminat nak ketahui maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee? Boleh hubungi saya terus di:

Daftar Ahli Shaklee 2019
WHATSAPP untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019
Telegram.me untuk respon pantas.

Daftar Ahli Shaklee 2019

Nisa Mohd

Vitamin & Konsultasi
Agen Pengedar Produk Shaklee
Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Youth Shaklee
Pengedar Shaklee Malaysia

Promosi Vivix Shaklee Harga 2019/2018 paling JIMAT & Cara Beli Vivix 1

Empat (4) Superfood Yang Terkandung Dalam Vivix Shaklee

1. ANGGUR MUSCADINE

Anggur hebat, bahan utama kandungan vivix shaklee ini adalah satu satunya anggur semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom,iaitu 20 kromosom dan kerana inilah ianya mempunyai lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Ia mempunyai ciri ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria. Anggur muscadine dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti radang.

2. ELDERBERRY

Elderberry juga dikenal sebagai Sambucus Nigra. Buahnya bulat kecil berwarna ungu gelap bergerombol seperti anggur. Buah ini banyak tumbuh di Eropa, Amerika Utara, Asia, dan Inggris. Elderberry merupakan jamu popular dan telah lama digunakan dalam pengobatan tradisional. Manfaat lain jus elderberry ialah telah terbukti sangat efektif dalam pengobatan dan penyembuhan flu dan juga digunakan untuk mengobati penderita flu selama epidemi di Panama pada tahun 1995.

3. LOBAK UNGU

Ia adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimial termasuk arotenoids,phenolics,polyacetylenes,isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yg mustajab. Anthocyanins adalah bertanggungjawab pada warna merah menyala, biru dan ungu pada buah dn sayur. Asid klorogenik adalah antioksidan paling byk dlm semua karot dn ia bertanggungjawab mengurang diabetes. Kebelakangan ini kajian menunjukkan anthocyanins, bertindak sebagai anti radang,anti mikrobial dan anti carcinogen. Ia mengurangkan risiko penyakit jantung.

4. POLYGONUM CUSPIDATUM

Polygonum cuspidatum ( knotweed jepun) adalah tumbuhan perenial yg besar berasal dari asia, yg juga byk ditemui d amerika utara dan eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol Polygonum Cuspidatum banyak menafaat kesihatan dn dgunakan utk merumuskan supplemen anti penuaan.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Cara Beli Vivix Shaklee Harga Promosi

Harga Normal Vivix Shaklee ialah Rm503. Tapi anda boleh beli Vivix Shaklee dengan harga lebih jimat dengan cara beli Vivix pada harga ahli dan dapat harga lebih jimat 15%-20% daripada harga normal. Anda boleh dapatkan Vivix Shaklee harga promosi ini berserta kelebihan-kelebihan lain sebagai ahli shaklee seperti cashback tunai shaklee dan harga promosi produk yang ditawarkan oleh Shaklee Malaysia setiap bulan.

Ada 2 cara bagaimana anda nak beli Vivix Shaklee:

  • 1. Boleh Order terus dari web ini. Hanya perlu “Klik utk Order” pada salah satu package yang anda berminat: Single Vivix, Twin Pack Vivix, Vivix Buy 4 dan Vivix Buy 6. Masukkan maklumat yang diperlukan dan buat pembayaran. Anda akan dapat notifikasi email selepas proses order dilengkapkan di web ini dan anda akan dapat resit order untuk anda simpan sebagai rujukan pembelian vivix shaklee anda.
  • 2. Jika anda berminat nak order Vivix Shaklee dengan daftar ahli Shaklee sekali >> KLIK SINI

Harga Vivix Shaklee Malaysia

Harga Promosi Vivix Shaklee 2019 / 2018. Dapatkan harga Vivix Shaklee Malaysia terjimat hari ini juga!

Harga Ahli Vivix Shaklee 2019 Promosi Vivix Shaklee 2019 Harga Daftar Ahli Shaklee Online 2019
Harga Ahli Vivix Shaklee 2019 Promosi Vivix Shaklee 2019 Harga Daftar Ahli Shaklee Online 2019

Nak Order Vivix Shaklee dengan Kad Kredit/Kad Debit?

Harga Ahli Vivix Shaklee 2018 2019 2020

BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI?

Klik Sini

ADA PERTANYAAN TENTANG SHAKLEE @ PERLUKAN BANTUAN?
SMS/WHATSAPP ke 012-3950504 untuk respon pantas.

ANDA NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN HARGA LEBIH MURAH?

DAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI & ANDA BOLEH JIMAT 15-20% DARI HARGA BIASA.

Ketahui bagaimana anda juga boleh jana extra side income setiap bulan dengan hanya sharing kelebihan produk shaklee dengan lebih ramai orang. Daftar ahli shaklee hari ini, kami akan tunjukkan caranya.

Jangan Tunggu Sampai Esok… DAFTAR SEKARANG!


Cara Nak Daftar Ahli Shaklee

Senarai Harga Produk Shaklee Terkini 2019

Anda Perlukan Bantuan?

Berminat nak ketahui maklumat lebih lanjut tentang produk shaklee? Boleh hubungi saya terus di:

Daftar Ahli Shaklee 2019
WHATSAPP untuk respon pantas.
Daftar Ahli Shaklee 2019
Telegram.me untuk respon pantas.

Daftar Ahli Shaklee 2019

Nisa Mohd

Vitamin & Konsultasi
Agen Pengedar Produk Shaklee
Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Youth Shaklee
Pengedar Shaklee Malaysia

Saya sudah menggunakan produk Shaklee dan amalkan Vivix Shaklee sejak dari tahun 2013 lagi. Sudah lebih 6 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Kami sangat pentingkan kesihatan kami sekeluarga untuk pastikan kesihatan kami sentiasa berada pada tahap yang dengan baik. Produk Shaklee amat membantu kami sekeluarga mencapai tahap kesihatan yang lebih baik semenjak kami amalkannya dari tahun 2013 lagi. Produk Shaklee adalah produk penjagaan kesihatan yang perlu ada pada setiap keluarga termasuk anda untuk menjamin kehidupan yang lebih sihat lebih lama.

Berminat Nak Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Harga Jimat? KLIK SINI

Berminat Nak Jana Pendapatan Sampingan Bisnes Online Dari Rumah? KLIK SINI

Link yang berkaitan:

Harga Promosi Vivix Shaklee Harga 2019
Harga Promosi Vivix Shaklee 2019

Reference: vivix shaklee harga 2019 / 2018

Daftar Ahli Shaklee Online Percuma 2019

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 & FREE Shaklee Membership

Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee Online?

Jika anda seorang pengguna tegar produk shaklee, saya syorkan anda daftar ahli shaklee untuk dapat kelebihan dan manfaat yang diberikan oleh Shaklee Malaysia kepada ahli-ahli shaklee. Saya juga seperti anda, nak daftar ahli untuk nak dapatkan harga ahli produk shaklee lebih jimat dan saya jadi ahli shaklee selepas berpuas hati menggunakan produk shaklee yang terbukti berkesan dan selamat kepada diri saya dan keluarga. Saya akan tunjukkan cara daftar ahli shaklee online dibawah.

Anda bercadang nak join daftar ahli Shaklee?  

Tak perlu pergi jauh-jauh, saya akan bantu anda untuk daftarkan nama anda sebagai ahli shaklee dan anda boleh dapat Shaklee ID (No.Ahli) anda on-the-spot selepas anda isi borang pendaftaran ahli shaklee.

Dibawah ini saya akan tunjukkan cara kepada anda bagaimana nak daftar ahli hanya dengan berikan maklumat details anda saja untuk saya daftarkan nama anda dalam sistem shaklee2u secara online.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Jadi Ahli Shaklee Percuma Yuran Join Membership
Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2019 Jadi Ahli Shaklee Percuma Yuran Join Membership

Sebelum tu, mungkin anda berminat nak lihat Promosi Shaklee 2019 / 2018 terkini. Mari kita lihat dulu..